Meedoen

Locaties

De Trainingen vinden plaats in Amsterdam of Haarlem. We sluiten het seizoen af op Roswaard.

  • Ђ85,- per jaar (12 trainingen)
  • Ђ10,- voor de eerste en tweede training

Deze kosten worden berekend om de zaalhuur te kunnen betalen en nieuw materiaal aan te kunnen schaffen. Indien je mee wilt trainen met ons, dien je voor een heel jaar, of een evenredig deel van het resterende jaar te betalen. De eerste en tweede training kun je uiteraard los betalen om te proberen of je het leuk vindt.

Materiaal

Voor de training heb je zwaard, handschoenen, veiligheidsbril en ander beschermingsmateriaal nodig. Indien je (als nieuwkomer) geen materiaal hebt is dit geen bezwaar. We hebben een aantal zwaarden en beschermingsmateriaal ter beschikking. Ben je nieuw, dan kan je de hier de eerste twee keer dat je mee traint gratis gebruik van maken, daarna rekenen we Ђ 5,- per keer. Er wordt van je verwacht dat je zelf op den duur een jian en handschoenen aanschaft

Enige voorkennis is handig

Iedereen die het zwaard (in ons geval de jian) een warm hart toedraagt, is welkom. Omdat de nadruk ligt op het samen oefenen en niet op lesgeven, is enige kennis van het hanteren van een zwaard zeker een prй. Er zijn een aantal scholen in Nederland die les geven in het traditioneel Chinees zwaardvechten. Ook kun je workshops volgen bij of in de traditie van Scott Rodell Laoshi.

Aanmelden

Aanmelden of meer informatie?

Wil je een keer meetrainen of wil je meer informatie over de Trainingsgroep Jianfa? Neem dan contact op met:
Ynze Waterlander .